عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : 2 / 8 / 1395
بازدید : 160
نویسنده : sharef zadeh

 

بوی بد دهان در صبح : علل و روش های درمان

بوی بد دهان در صبح وقتی از خواب بیدار می‌شوید، باعث می‌شود وقتی از کنار عزیزانتان رد می‌شوید، سریع جلو دهانتان را بگیرید. مسواک‌زدن، استفاده از نخ دندان یا شوینده‌های دهان در شب قبل به نظر هیچ تاثیری روی بوی دهانتان وقتی صبح از خواب بیدار می‌شوید ندارد. البته این مسئله‌ای متداول است زیرا دهان در زمان خواب به حالت هضم و استراحت می‌رود.

بوی بد دهان در صبح و بزاق

طبق آمار آکادمی دندانپزشکی عمومی امریکا، ۸۰ میلیون نفر از بوی بد دهان بعد از بیدار شدن از خواب رنج می‌برند. افرادیکه بخاطر مصرف دارو دچار خشکی دهان می‌شوند بیشتر در معرض این مشکل قرار دارند. البته آنهایی که بهداشت دهان و دندان ضعیفی دارند هم بیشتر از کسانیکه بهداشت دهان و دندان خوبی دارند دچار این مشکل می‌شوند.

دلیل عمده این مشکل کمبود بزاق دهان است. دهان در طول روز مقدار قابل‌توجهی بزاق تولید می‌کند ولی وقتی خواب هستید، تولید بزاق در دهان کاهش می‌یابد.

بزاق برای بیرون کردن ذراتی که باقی ماندن آنها باعث جمع شدن باکتری در دهان می‌شود، بسیار مهم و ضروری است. کاهش تولید بزاق احتمال خشک شدن دهان را افزایش می‌دهد. این باعث می‌شود باکتری‌ها رشد کرده و ترکیبات سولفور تولید کنند که بوی بد دارند. باکتر‌ی‌ها از ترکیبات، پروتئین‌ها، اسیدهای آمینه و غذاهایی که در دهان و دندان‌ها باقی می‌مانند، تغذیه می‌کنند.

بوی بد دهان در صبح و نحوه خوابیدن

نحوه خوابیدن شما بر شدت و تکرار بوی بد دهان در صبح تاثیر می‌گذارد. خروپف کردن یا تنفس از دهان در طول شب احتمال بدبو شدن دهان را بالا می‌برد. بیشتر کسانی که از دهان تنفس می‌کنند، دهانشان را شب‌ها باز می‌گذارند و این باعث خشک شدن بیشتر دهان شده و باکتری‌های بیشتری هم رشد خواهند کرد. واقعیت این است که هر زمان بزاق داخل دهان کم شود، توانایی دهان برای مبارزه با باکتری‌هایی که موجب بوی بد می‌شوند هم کاهش پیدا می‌کند.

بوی بد دهان در صبح و سلامت شما

بااینکه بوی بد دهان هیچ ارتباطی با سن و سال ندارد، ولی باکتری‌هایی که موجب بدبو شدن تنفس می‌شوند مشکلات مختلفی برای سلامتی ایجاد می‌کنند. این مشکلات در کنار مشکلات مربوط به سلامت دندان‌ها هستند. اولین علت بوی بد دهان مسائل دوره‌ای مثل تورم لثه و پریودنتیت است که با بیماری‌های قلبی و سکته نیز در ارتباط است.

این نشان می‌دهد که سلامت دهان با سایر مشکلات سلامتی ارتباطی قوی دارد. سموم باکتری‌های دهان وارد جریان خون شده و می‌تواند در سایر قسمت‌های بدن ایجاد اختلال کند. ازجمله مهمترین این اختلالات، بیماری‌های قلبی-عروقی، سرطان دهان و آلزایمر می‌باشد.

پیشگیری از تنفس بدبوی صبحگاهی

بااینکه هیچ راهکار تضمین‌شده‌ای برای این مشکل وجود ندارد، کارهایی هست که برای کمتر کردن تاثیر آن می‌توانید انجام دهید. مسواک زدن، استفاده از نخ دندان و دهان‌شو و تمیز کردن زبان قبل از خواب به تمیز نگه داشتن دهان و خلاص شدن از ذرات غذایی که باکتری‌ها از آن تغذیه می‌کنند، کمک می‌کند.

آزمایش زبان

اولین قدم برای ارزیابی بد بو شدن دهانتان این است که بفهمید این مشکل را دارید یا نه. متخصصین توصیه می‌کنند که جلو آینه ایستاده و زبانتان را نگاه کنید. یک زبان صورتی و براق یعنی تنفستان تازه و خنک است ولی اگر یک لایه سفید رنگ روی زبانتان بسته شده باشد، احتمال این وجود دارد که تنفستان بدبو شده باشد.

یک روش دیگر این است که مچ دستتان را لیس بزنید. بگذارید برای چنر لحظه خشک شد و بعد آن را بو کنید. اگر بویی احساس کردید، نشانه این است که تنفستان بد بو شده است.

یک روش بسیار متداول استفاده از یک مسواک نرم، تمیزکننده زبان یا لبه قاشق برای تمیز کردن زبان است. با این کار باکتری روی زبان جمع نخواهد شد.

روش‌های بالا به هیچ عنوان جایگزینی برای رفتن نزد دندانپزشک نخواهد بود. می‌توانید از دندانپزشکتان بخواهید یک آزمایش ساده و سریع روی باکتری‌های دهانتان انجام دهد تا بفهمد دهانتان بدبو می‌شود یا خیر.




مطالب مرتبط با این پست :

می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان شعبه 2 روانشناسی و... و آدرس sina95.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6069
بازدید دیروز : 733
بازدید هفته : 7070
بازدید ماه : 9644
بازدید کل : 1244467
تعداد مطالب : 2955
تعداد نظرات : 52
تعداد آنلاین : 1



RSS

Powered By
loxblog.Com